Αναπτύσσουμε και παρέχουμε

λύσεις συσκευασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας για γεωργικές και βιομηχανικές χρήσεις

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η UNIPAKHELLAS Α.Ε. ειδικεύεται στην παραγωγή και μεταποίηση μεγάλου εύρους συσκευασιών από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού για τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Παρέχουμε δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις συσκευασίας για τους κλάδους της γεωργίας και της βιομηχανίας: από χαρτοτελάρα εξαιρετικής ποιότητας με γραφικά υψηλής ανάλυσης μέχρι μια μεγάλη ποικιλία πλήρως ανακυκλώσιμων χαρτοκιβωτίων για εμπορική προώθηση, μεταφορά και υπηρεσίες τροφοδοσίας.

Η UNIPAKHELLAS ιδρύθηκε το 2010 και πλέον διαθέτει εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η ακλόνητη πίστη μας στην υλοποίηση περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων προσδίδουν στην εταιρεία μας σαφές οικονομικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά και την καθιστούν ηγετική δύναμη στον κλάδο της συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Κάθε άτομο που αποτελεί μέλος της κοινότητάς μας είναι σημαντικό για εμάς: από τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας μέχρι τους προμηθευτές μας και τους λοιπούς συνεργάτες. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τις επιχειρηματικές πρακτικές μας, ώστε να είμαστε πάντοτε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες όλων των μελών της κοινότητάς μας, και να αναπτύσσουμε μαζί τους σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

Στη UNIPAKHELLAS, αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας, δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις συσκευασίας που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς τις ανάγκες κάθε πελάτη. Βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας για να διασφαλίσουμε ότι πληρείται πάντα κάθε απαίτηση.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 1. Ίδρυση της UNIPAKHELLAS και παραλαβή πιστοποίησης ISO

  Σύσταση της UNIPAKHELLAS

 2. Εξαγορά της ΚΑΚΚΟΣ Α.Ε., του πρώτου κέντρου παραγωγής συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι της IPC στην Ευρώπη

 3. Πιστοποίηση ISO από την UNIPAKHELLAS.

 4. Επέκταση της UNIPAKHELLAS.

  Σύσταση νέου κόμβου στο Ναύπλιο.

 5. Επέκταση της UNIPAKHELLAS.

  Σύσταση μονάδας παραγωγής στη Θεσσαλονίκη με λειτουργικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.

 6. Πρώτη εξαγωγική δραστηριότητα.

  Έναρξη δραστηριοτήτων πωλήσεων εκτός Ελλάδας.

 7. Εξαγορά της PAKO SA, Ελλάδα

  Εξαγορά της ΠΑΚΟ Α.Ε. από τον Όμιλο INDEVCO.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΑ

Έχουμε δεσμευτεί να επεκτείνουμε τη βιώσιμη λειτουργεία μας σε όλα μας τα τμήματα παγκοσμίως και να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων, αλλά και των πρακτικών μας γενικότερα. Κάθε ένα από τα τμήματα της IPC στοχεύει στην τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών του Forest Stewardship Council (FSC) και όπου είναι εφικτό να αποκτήσει την πιστοποίηση FSC για τα προϊόντα μας από συμπαγές ή κυματοειδές χαρτόνι. Οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται τακτικά, ώστε να είναι σε θέση να διασφαλίσουν ότι οι δραστηριότητές μας έχουν ως οδηγό την περιβαλλοντική και την κοινωνική φιλοσοφία, βοηθώντας έτσι να χτίσουμε και να υποστηρίξουμε μια ισχυρή, βιώσιμη κοινωνία.