Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε το νέο έτος από άλλη μία δέσμευση στην αριστεία. Απόδειξη; Η ανανέωση της πιστοποίησης της UNIPAKHELLAS CENTRAL με το FSC® chain of Custody certification standard. Με ανανέωση για δεύτερη χρονιά, το FSC-COC είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση που εξασφαλίζει ότι τα FSC προϊόντα της UNIPAKHELLAS Central παράγονται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, των οποίων η διαχείριση γίνεται με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο, γεγονός που εγγυάται περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη. Αναλαμβάνοντας τον ζωτικό μας ρόλο στις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, ανέκαθεν υποστηρίζαμε ολόψυχα την κυκλική οικονομία στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, με στόχο τη μείωση και την εξάλειψη των απορριμμάτων, καθώς και την ανάδειξη της σημασίας της επαναχρησιμοποίησης` υλικών. Ουσιαστικά, οι συνεργάτες, τα brands και οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι κάνουν τη σωστή επιλογή κάθε φορά που αγοράζουν τα υπεύθυνα κατασκευασμένα προϊόντα συσκευασίας μας. Μαζί για μια δέσμευση στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα!

Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε το νέο έτος από άλλη μία δέσμευση στην αριστεία. Απόδειξη; Η ανανέωση της πιστοποίησης της UNIPAKHELLAS CENTRAL με το FSC® chain of Custody certification standard.
Με ανανέωση για δεύτερη χρονιά, το FSC-COC είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση που εξασφαλίζει ότι τα FSC προϊόντα της UNIPAKHELLAS Central παράγονται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, των οποίων η διαχείριση γίνεται με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο, γεγονός που εγγυάται περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.
Αναλαμβάνοντας τον ζωτικό μας ρόλο στις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, ανέκαθεν υποστηρίζαμε ολόψυχα την κυκλική οικονομία στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, με στόχο τη μείωση και την εξάλειψη των απορριμμάτων, καθώς και την ανάδειξη της σημασίας της επαναχρησιμοποίησης` υλικών.
Ουσιαστικά, οι συνεργάτες, τα brands και οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι κάνουν τη σωστή επιλογή κάθε φορά που αγοράζουν τα υπεύθυνα κατασκευασμένα προϊόντα συσκευασίας μας.
Μαζί για μια δέσμευση στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα!