UNIPAKHELLAS: ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙAΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡA ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ OΣΟΥΣ EΧΟΥΝ ΑΝAΓΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔHΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Όταν λάβαμε το αίτημα για ανθρωπιστική βοήθεια από το Δήμο Στυλίδας, η ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Πελασγίας διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο Βιργινία Στεργίου ότι η UNIPAKHELLAS θα είναι πάντοτε έτοιμη να βοηθήσει όπου χρειάζεται. Άλλωστε, τα λόγια του αείμνηστου ιδρυτή του ομίλου INDEVCO, κ. George Frem ηχούν κατευθείαν στην καρδιά μας με μεγάλη ζεστασιά: “Ό,τι είναι καλό για την κοινωνία είναι καλό για την εταιρεία”.

Συνεχίζοντας μια σειρά από δωρεές προς τον Δήμο Στυλίδας και σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η ευημερία και η άνεση των λιγότερο προνομιούχων πολιτών κατά την περίοδο των εορτών, η UNIPAK HELLAS πήρε την πρωτοβουλία να παράσχει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την δωρεά τροφίμων. Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου, τα τρόφιμα αυτά, διανεμήθηκαν σε οικογένειες και άτομα ευπαθών ομάδων φέρνοντας ζεστασιά και φροντίδα τόσο στους ίδιους όσο και στους αγαπημένους τους κατά την ευλογημένη περίοδο των εορτών.

Η UNIPAKHELLAS ενθαρρύνει όλες τις πρωτοβουλίες αλλά και τα αιτήματα που οδηγούν σε ένα θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Η λειτουργία μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας να γίνουμε ένα ενεργό μέλος των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε σημαντικά τη ζωή των ανθρώπων, όχι μόνο μέσω της κύριας δραστηριότητάς μας και της βιώσιμης ανάπτυξής μας, αλλά και μέσω της ουσιαστικής ανταπόκρισής μας στις καθημερινές τους ανάγκες. Ως εκ τούτου, χτίζουμε εποικοδομητικές σχέσεις με κάθε κοινότητα, ενισχύουμε τη δέσμευση και δημιουργούμε μακροχρόνιους δεσμούς που έχουν πραγματική σημασία.

Η τοπική μας κοινότητα και η ευημερία της είναι σημαντικές για εμάς, καθώς αποτελούν βασικό μέρος της λειτουργίας μας. Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου μέσω πράξεων καλοσύνης προσδίδει αξία στην εταιρεία μας αλλά και χαρά στις καρδιές μας. Η UNIPAKHELLAS είναι ευγνώμων για τις ευκαιρίες και την στήριξη της κοινότητας την οποία υπηρετεί και δεσμεύεται πάντα να παραμένει κοντά σε όσους χρειάζονται μια χείρα βοηθείας, φροντίζοντας για μια ακμάζουσα κοινωνία.