Digital Centre

Ψηφιακό Κέντρο

Στην UNIPAKHELLAS, είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον κλάδο της συσκευασίας. Η αφοσίωσή μας για εκσυγχρονισμό αποδεικνύεται από το υπερσύγχρονο Ψηφιακό μας Κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο για ψηφιακή εκτύπωση και κοπή. Αυτή η νέα εγκατάσταση δείχνει τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα όρια του τι είναι δυνατό στις λύσεις συσκευασίας.

Πρωτοπορία στην ψηφιακή εκτύπωση και κοπή

Η δέσμευσή μας στην υιοθέτηση λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας διεύρυνσης των ορίων που τίθεται δυνατόν στις λύσεις συσκευασίας, αποδεικνύεται από την υλοποίηση της νέας μας επένδυσης σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο ψηφιακής εκτύπωσης και κοπής. Με την νέα αυτή επένδυση η UH φέρνει μια επανάσταση στο τρόπο προσέγγισης της συσκευασίας , θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο, επιτρέποντας  να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με την υποστήριξη του Ψηφιακού μας Κέντρου, ξεκινήσαμε το E-shop μας, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ). Αυτή η πλατφόρμα είναι αφιερωμένη στην παροχή συσκευασιών και χάρτινων stands, παρέχοντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρόσβαση σε  προσαρμοσμένες λύσεις υψηλής ποιότητας, σε μικρές ποσότητες.

Οφέλη από τη συνεργασία με το Ψηφιακό Κέντρο της UNIPAKHELLAS

Customise

Υψηλά επίπεδα προσαρμογής

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα σχέδια, μεγέθη και γραφικά, διασφαλίζοντας ότι η συσκευασία σας είναι μοναδική και εναρμονίζετε  με την ταυτότητα της επωνυμίας σας.

Production Runs

Μικρές  ποσότητες παραγωγής

Ξεχάστε τις μεγάλες ποσότητες ως ελάχιστη παραγγελία. Οι ευέλικτες διαδικασίες παραγωγής μας, καλύπτουν τις μικρές παραγωγές, μειώνοντας το υπερβολικό απόθεμα και το κόστος, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να πειραματιστεί με οποιαδήποτε ιδέα  προβολής χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

Printing

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης

Επωφεληθείτε από την εκτύπωση υψηλής ποιότητας που παρέχουμε, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα σας θα ξεχωρίζουν στο ράφι.

Variable Printing

Εκτύπωση πολλαπλών θεμάτων

Πειραματιστείτε με πολλές και διαφορετικές εκτυπώσεις, με χαμηλό όριο ελάχιστης ποσότητας ανά παραγγελία, επιτρέποντας στοχευμένο μάρκετινγκ και εξατομίκευση.

Hidden Cost

Χωρίς κρυφά κόστη

Πείτε αντίο στα δαπανηρά κλισέ εκτύπωσης, τα καλούπια κοπής και τα δαπανηρά setup. Οι ψηφιακές μας διαδικασίες δεν χρησιμοποιούν τίποτα από τα παραπάνω στην παραγωγή, μειώνοντας τα έξοδα.

Fast turnaround

Άμεση ανταπόκριση

Ανταποκριθείτε γρήγορα στις απαιτήσεις της αγοράς με τις αποτελεσματικές δυνατότητες παραγωγής μας, διασφαλίζοντας ότι τηρείτε αυστηρές προθεσμίες παράδοσης.

sustainability

Βιωσιμότητα

Η δέσμευσή μας για το περιβάλλον αντικατοπτρίζεται στη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μελανιών, στην παραγωγή κατά παραγγελία και στις προσπάθειες ελαχιστοποίησης των αποβλήτων.

Learn More and Connect with Us

Leave your contact details, and we will contact you within 48 hours