Παρακαλούμε διαβάστε τους Νομικούς Όρους και τη Δήλωση Εμπιστευτικότητας πριν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Η ιστοσελίδα αυτή ανήκει και λειτουργεί από την

UNIPAKHELLAS, θυγατρική του Ομίλου INDEVCO. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε και να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, ανάρτηση, μεταφορά ή διανομή οποιασδήποτε μορφής περιεχομένου της ιστοσελίδας αυτής για δημόσια χρήση ή εμπορικούς λόγους, χωρίς έγγραφη συγκατάθεση από το Νομικό Τμήμα του Ομίλου INDEVCO.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο Όμιλος INDEVCO, τα τμήματά του και οι θυγατρικές του εταιρείες συμμορφώνονται με τους διεθνείς κανονισμούς περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το περιεχόμενο στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών και των αρχείων με δυνατότητα λήψης, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ομίλου INDEVCO ή των τμημάτων και των θυγατρικών του. Η αυθαίρετη χρήση κειμένων ή εικόνων απαγορεύεται και ενδέχεται να παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, τους νόμους απορρήτου και δημοσιότητας, αλλά και κανονισμούς που αφορούν την επικοινωνία.

 

Λογότυπα & Εμπορικά Σήματα

Τα εταιρικά λογότυπα που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου INDEVCO, των θυγατρικών του εταιρειών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τρίτων πελατών. Η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ομίλου INDEVCO ή τρίτων μερών στα οποία ανήκει το εμπορικό σήμα που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα απαγορεύεται.

 

Σύνδεσμοι / Links

Οι ιστοσελίδες του Ομίλου INDEVCO περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες τις οποίες δεν διατηρεί ο Όμιλος (διεθνής ιστοσελίδες, ιστοσελίδες της βιομηχανίας, επιχειρηματικές εμπορικές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες διαγωνισμών/δημοπρασίας, κτλ.). Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο, την ακρίβεια των πληροφοριών ή της αξιοπιστίας αυτών των ιστοσελίδων, και δεν προωθούν οι σύνδεσμοί μας τέτοιου είδους ιστότοπους.

 

Επικοινωνήστε με τον Όμιλο INDEVCO

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Νομικούς Όρους ή τις πρακτικές των ιστοσελίδων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Νομικό Τμήμα του Ομίλου INDEVCO.