Η UNIPAKHELLAS συμπράττει με το «Άλμα Ζωής» στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

  • Home
  • Corporate Social Responsibility
  • Η UNIPAKHELLAS συμπράττει με το «Άλμα Ζωής» στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
UNIPAKHELLAS and Alma Zois joins forces for breast cancer awareness

Η UNIPAKHELLAS συμπράττει με το «Άλμα Ζωής» στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

October 9, 2024
Η ομάδα της UNIPAKHELLAS στον αγώνα δρόμου Alma Zois για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού

Προς τιμήν του φετινού Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, η UNIPAKHELLAS συνεργάστηκε με χαρά και υπερηφάνεια με τον Ελληνικό Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», έναν ελληνικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην υποστήριξη των νικητριών εναντίον του καρκίνου του μαστού και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, δωρίσαμε 3.000 ειδικά σχεδιασμένα κουτιά με το λογότυπο και το σχέδιο του Alma Zois. Τα κουτιά αυτά χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορες εκστρατείες, βοηθώντας το Alma Zois να διαδώσει το μήνυμα που σώζει ζωές σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από τη δωρεά συσκευασιών για τις εκστρατείες τους, ενθαρρύναμε τους υπαλλήλους μας να λάβουν μέρος στον ετήσιο αγώνα δρόμου, «Greece Race for The Cure®», που διοργανώνει το Alma Zois. Αυτός ο αγώνας, ένα σημαντικό γεγονός στην Ελλάδα, φέρνει τους ανθρώπους κοντά για να τρέξουν για τον σκοπό, να γιορτάσουν τους νικητές της ζωής και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Πολλά από τα μέλη της ομάδας μας συμμετείχαν στον αγώνα, τρέχοντας δίπλα σε νικητές επί της ζωής και δείχνοντας αλληλεγγύη στον αγώνα.

Το Alma Zois, ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από γυναίκες που πάλεψαν και επέζησαν από τον καρκίνο του μαστού, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της νόσου. Το έργο τους δεν προσφέρει μόνο υποστήριξη σε όσους έχουν πληγεί, αλλά στοχεύει επίσης στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Ως ελληνική εταιρεία, η UNIPAKHELLAS έχει βαθιά ριζωμένες αξίες στην κοινότητα. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της υποστήριξης σκοπών που επηρεάζουν άμεσα τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, κάθε φορά εκμεταλλευόμαστε τις σωστές ευκαιρίες για να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία, στρεφόμενοι στην κοινότητά μας και συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στη θετική αλλαγή.

Με αυτή τη συνεργασία, επιβεβαιώνουμε όχι μόνο τη δέσμευσή μας στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, αλλά και στις γυναίκες και τις οικογένειες που δίνουν γενναία μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Μαζί, με οργανισμούς όπως το Άλμα Ζωής, θα συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε, να καλλιεργούμε την ελπίδα και να συμβάλλουμε στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας.

Σχετικά με το «AlmaZois»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θνησιμότητα από καρκίνο μαστού.