Γραφικά υψηλής ανάλυσης, ένα σημαντικό θεμέλιο στις συσκευασίες FMCG!

UNIPAKHELLAS-RSC-High-Resolution-Printing-Article-Cover-Photo-2022-08-17

Όταν λέμε ότι είμαστε ένας πάροχος λύσεων ενιαίας εξυπηρέτησης, το εννοούμε! Και οι πελάτες μας είναι εδώ και μπορούν να το επαληθεύσουν. Η Unipakhellas θέτει την εικόνα της εταιρείας και την προβολή της στο επίκεντρο των εργασιών της, ειδικά όταν πρόκειται για συσκευασίες μεταφοράς για τις βιομηχανίες FMCG και λιανικής πώλησης. Δεν παράγουμε μόνο συσκευασίες μεταφοράς στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και στα πρότυπα που απαιτούνται, αλλά δημιουργούμε επίσης σοβαρό αντίκτυπο τόσο στο λιανικό εμπόριο όσο και μέσω της ελκυστικότητας εντός των καταστημάτων.

Εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες εκτύπωσης και δυνατότητες εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης, τα τεχνικά προηγμένα εργοστάσιά μας όχι μόνο παράγουν μεγάλους όγκους ανθεκτικών συσκευασιών για τις βιομηχανίες FMCG και λιανικής πώλησης, αλλά διασφαλίζουν επίσης ότι οι συσκευασίες μεταφοράς με τη μορφή RSC (Regular Slotted Containers) θα μπορούσαν να διαδραματίσουν έναν προωθητικό και μάρκετινγκ ρόλο όταν αυτό χρειάζεται. Σε αυτό το σημείο το εξειδικευμένο τμήμα εκτύπωσής μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα RSC με εκτύπωση υψηλής ανάλυσης, μετατρέποντας τη συσκευασία από ένα απλό κουτί αποθήκευσης και μεταφοράς σε ένα εντυπωσιακό και προωθητικό εργαλείο προώθησης.

Γιατί να επιλέξετε τις λύσεις γραφικών υψηλής ανάλυσης της Unipakhellas;
Με την εκτεταμένη γνώση στην εκτύπωση γραφικών υψηλής ανάλυσης από την προετοιμασία έως την εκτέλεση, ο χρόνος εκπλήρωσης είναι ταχύτερος και πιο ασφαλής με τα παρεχόμενα αποδεικτικά εκτύπωσης και τα πρότυπα ανοχής.
Οι δυνατότητες προσαρμογής είναι ατελείωτες, από τα δομικά σχήματα έως τα εφέ της εκτύπωσης, οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες μπορούν να συνεργαστούν με την ομάδα σας προκειμένου να πραγματοποιήσουν όλες σας τις ιδέες σχετικά με την συσκευασία σας στο υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας.

Ως εκ τούτου, η Unipakhellas είναι εξοπλισμένη με όλες τις δυνατές λύσεις και τις δυνατότητες για να συνεργαστεί με επιτυχία με τις εταιρείες FMCG οι οποίες επιθυμούν τόσο να συσκευάσουν τα προϊόντα τους με ασφάλεια και προστασία, όσο και να τα προωθήσουν στο κατάστημα έχοντας το brand και τα χρώματα που τους αντιπροσωπεύουν καλύτερα.

Το πιο πρόσφατό μας branding για τα κουτιά BAMBI αποτελεί ένα ιδανικό παράδειγμα του πόσο ελκυστική και επιτυχημένη μπορεί να είναι μια εκτύπωση υψηλής ανάλυσης. Μπορείτε να δείτε πιο πάνω πώς το ίδιο το κουτί επιδεικνύει τα πραγματικά χρώματα της επωνυμίας σας και χρησιμεύει ως συσκευασία μεταφοράς στα ράφια των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρη η παραγωγή μας συμβαδίζει με την κυκλική οικονομία, με όλα μας τα προϊόντα να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ανανεώσιμα και εύκολα ανακυκλώσιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε μια προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Leave A Comment