Ετοιμάστε την Display Συσκευασία σας για την Επιστροφή σας στο Σχολείο.

Back To School promotional packaging

Η περίοδος “Επιστροφή στο Σχολείο”θα είναι εδώ σε χρόνο μηδέν. Οι γονείς και οι μαθητές σύντομα θα βγουν έξω για να ψωνίσουν όλα τα απαραίτητα για το σχολείο. Τώρα είναι η ώρα για την επιχείρησή σας να συμμετάσχει και να αρχίσει να εργάζεται για τις φετινές προωθητικές συσκευασίες και display, είτε επιλέξετε να πάτε με POS είτε με POP.

Η Unipakhellas μπορεί να σας βοηθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος στη δημιουργία, το σχεδιασμό και την παραγωγή της κατάλληλης προωθητικής συσκευασίας και display για τα προϊόντα σας ώστε να επωφεληθεί η επιχείρησή σας από την επερχόμενη σχολική περίοδο.

Τα POS (Σημείο Πώλησης), τα POP (Σημείο Αγοράς) και τα προωθητικά κουτιά έχουν αποδείξει ξανά και ξανά το πόσο αποτελεσματικά είναι στην αύξηση των πωλήσεων καθώς και στην ανάδειξη της επωνυμίας αλλά και των προϊόντων που προβάλλονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης. Όλα τα οφέλη αποκτώνται με ένα χαμηλό κόστος σε σύγκριση με τον βαρύ προϋπολογισμό της διαφήμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας (υπερσύνδεσμος για άμεση δράση) και ας πετύχουμε μαζί μια επιτυχημένη περίοδο επιστροφής στο σχολείο.

Leave A Comment