Μια αποστολή για ένα καλύτερο αύριο

UNIPAKHELLAS - On a mission for a better tomorrow

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε τα μπλε φορτηγά μας στο δρόμο, να είστε σίγουροι ότι βρίσκονται σε μια υψηλής σημασίας αποστολή, καθώς είτε παραδίδουν ανακυκλώσιμες συσκευασίες είτε φέρνουν πίσω παλιά υλικά συσκευασίας στο χώρο μας για ανακύκλωση.

Αυτή είναι η συμβολή μας στην κυκλική οικονομία και κάτι που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ’όψιν.

Ως εκ τούτου, τα φορτηγά μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ορθή αξιοποίηση της κυκλικής οικονομίας και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Η UNIPAKHELLAS προσπαθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία να παρέχει στους πελάτες της καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον καθώς και βιοδιασπώμενες λύσεις συσκευασίας στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο αύριο.

Έτσι, τα φορτηγά μας μεταφέρουν αυτό το φορτίο. Όχι μόνο για να παραδώσουν το κουτί στην άριστη κατάστασή του και έτοιμο προς χρήση, αλλά και έτοιμο προς ανακύκλωση. Στην UNIPAKHELLAS πιστεύουμε στην ανακύκλωση των κουτιών που θα δώσουν ξανά ζωή στο προϊόν σας.  Έτσι, η έννοια της ανακύκλωσης είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι παράδοσης στον πελάτη.

Συλλέγοντας το ανακυκλωμένο χαρτί και εκμεταλλευόμενοι το σύνολο των απορριμμάτων χαρτιού, η γραμμή παραγωγής μας θα δώσει ζωή και αξία πίσω στο προϊόν σας .

Από εδώ και στο εξής Κάθε φορά που θα συναντάτε το μπλε φορτηγό μας θα ξέρετε ότι και η UNIPAKHELLAS συμβάλλει σε ένα πιο βιώσιμο αύριο. Τώρα είναι η ώρα για όλους μας να κοιτάξουμε μπροστά και να αναλάβουμε σημαντική δράση μέσω της κυκλικής οικονομίας, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο περιβάλλον που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.

Το μπλε φορτηγό μας είναι τώρα πιο έτοιμο από ποτέ να μεταφέρει με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα προϊόντα σας.

Προστατεύστε το περιβάλλον. Ανακυκλώστε τις συσκευασίες σας.

Leave A Comment