Έτοιμο για το ράφι και έτοιμο για την προώθηση των προϊόντων

Εμείς, στην UNIPAKHELLAS, προσαρμόζουμε τις λύσεις συσκευασίας μας έχοντας κατά νου και την ικανοποίηση σημαντικών προωθητικών στόχων. Δεν είμαστε μόνο ένας κατασκευαστής υψηλής ποιότητας συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι, αλλά προσφέρουμε σημαντικές λύσεις με την δημιουργία και την παραγωγή συσκευασιών έτοιμων για κάθε ράφι (SRP), την απόλυτη λύση για την προβολή των προϊόντων σας στα ράφια προσελκύοντας όλη την προσοχή που αυτά χρειάζονται.

Τι είναι λοιπόν η συσκευασία Shelf-Ready Packaging (SRP) (Συσκευασία έτοιμη για ράφια);

Η SRP είναι μια λύση συσκευασίας που εξυπηρετεί δύο βασικούς σκοπούς. Ο πρώτος είναι η μεταφορά των προϊόντων σας από την αποθήκη στις αλυσίδες λιανικής πώλησης. Ο δεύτερος εξίσου έξυπνος και αποδοτικός είναι να χρησιμεύει, ταυτόχρονα, ως εργαλείο προβολής και προώθησης έχοντας τη θέση που του αξίζει πάνω στο ράφι και εκθέτοντας τα προϊόντα σας.

Τα SRP ανοίγουν εύκολα και επιδεικνύονται ακόμη ευκολότερα, επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση του ανεφοδιασμού των ραφιών και την βελτίωση της ορατότητας. Σκεφτείτε τα SRPs ως λύσεις μετασχηματισμού. Μετατρέπονται δηλαδή από ένα απλό κλειστό κουτί σε ένα εντυπωσιακό σημείο πώλησης που εγγυάται ότι θα ξεχωρίζει σε κάθε ράφι.

Οι συσκευασίες που είναι έτοιμες για ράφια προσφέρουν το πλαίσιο για να προωθήσετε και να αναδείξετε τα σημεία πώλησης, την κουλτούρα σας καθώς και τα προωθητικά σας σχέδια. Με τις προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης που διαθέτουμε, μπορείτε να αναβαθμίσετε το εμπορικό σήμα της εταιρείας σας εκτοξεύοντας την αξία του. Επιπλέον, με έναν μοναδικό σχεδιασμό, το ίδιο το κιβώτιο, αφού συναρμολογηθεί, μπορεί να έχει μια ενσωματούμενη επικεφαλίδα που θα χρησιμοποιείται για επιπλέον διαφημιστικά μηνύματα.
Τέλος, πολύ σημαντικό είναι ότι αυτή η σειρά είναι φιλική προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμη, όπως όλα τα προϊόντα μας. Είναι ελαφριά αλλά και πολύ ανθεκτική.
Βελτιώστε την προβολή των προϊόντων σας και αφήστε το στίγμα σας χωρίς να χρειάζεται να  υπερβείτε του προϋπολογισμού σας με την χρήση των SRPs. Εξάλλου, η συσκευασία είναι η πρώτη εντύπωση που αναδεικνύει το προϊόν σας και γ’αυτό οι πρώτες εντυπώσεις έχουν μεγάλη σημασία.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να ζητήσετε μία προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας!