Η UNIPAKHELLAS ήταν ένας από τους χορηγούς του φόρουμ “Κοινωνία και Πολιτισμός στο επίκεντρο της Περιφερειακής Ανάπτυξης”

Με την συνδιοργάνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) και του Lamia Report, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στο Κέντρο Ενημέρωσης Θερμοπυλών, το πρώτο επιχειρηματικό φόρουμ του είδους του, με τίτλο «Κοινωνία και Πολιτισμός στο επίκεντρο της Περιφερειακής Ανάπτυξης».

Η UNIPAKHELLAS ήταν ένας από τους χορηγούς του φόρουμ των Θερμοπυλών, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Fayssal Frem, τον Γενικό Διευθυντή, κ. Αντώνη Κάκκο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Χαρτοποιίας, κ. Άγγελο Μπόγδανο.

‘’Οι επενδύσεις της UNIPAKHELLAS και του Ομίλου INDEVCO τόσο στην ίδια την περιοχή, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα, είναι σημαντικές τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να επεκτείνονται και να αυξάνονται για την περαιτέρω στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας’’, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Το συνέδριο κάλυψε πολλές θεματικές ενότητες, όπως την υφιστάμενη παγκόσμια τάξη και τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα. Οι συμμετέχοντες και οι κεντρικοί ομιλητές διερεύνησαν μία ευρεία γκάμα θεμάτων, από τις διεθνείς τάσεις που επηρεάζουν το κοινωνικό σύστημα, μέχρι τη δέσμευση του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των πολιτών.

Το φόρουμ των Θερμοπυλών σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στην παρουσία κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων και διακεκριμένων ομιλητών και στοχεύει να γίνει θεσμός σε ετήσια βάση.