UNIPAKHELLAS-World-Star-2024
Η UNIPAKHELLAS λαμβάνει το βραβείο WorldStar 2024 για τη Βιώσιμη Συσκευασία για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Η UNIPAKHELLAS λαμβάνει το βραβείο WorldStar 2024 για τη Βιώσιμη Συσκευασία για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η UNIPAKHELLAS τιμήθηκε με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο WorldStar 2024 στην κατηγορία Ηλεκτρονικό Εμπόριο για την πρωτοποριακή λύση της επαναχρησιμοποιήσιμης-ανακυκλώσιμης συσκευασίας. Το βραβείο, που απονέμεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Συσκευασίας, αποτελεί αναγνώριση της αριστείας μας στη βιώσιμη συσκευασία σε παγκόσμια κλίμακα.

Πιο συγκεκριμένα, βραβευτήκαμε για τη μετατροπή ενός τυποποιημένου κουτιού αλληλογραφίας σε επανασφραγιζόμενη λύση με δύο λωρίδες σφράγισης και μία λωρίδα ανοίγματος. Αυτή η αλλαγή μετατρέπει μια συσκευασία μιας χρήσης σε επαναχρησιμοποιήσιμη, επιτρέποντας στους χρήστες να τη σφραγίζουν για την αρχική αποστολή και στους παραλήπτες να την ανοίγουν εύκολα και χωρίς ζημιά. Στη συνέχεια, η συσκευασία μπορεί να σφραγιστεί εκ νέου για ασφαλή αποστολή σε άλλη τοποθεσία, υποβοηθούμενη από τη νέα τεχνολογία κλειδώματος πυθμένα που εξασφαλίζει την ασφαλή μετακίνηση του περιεχομένου κατά τη μεταφορά.

Η λύση μας είναι κατασκευασμένη κυρίως από ανακυκλώσιμα υλικά, σχεδιασμένη για έναν κύκλο χρήσης αλλά και επαναχρησιμοποίησης. Μετά τη χρήση της, η συσκευασία ανακυκλώνεται εκ νέου, συμβάλλοντας στη δημιουργία νέων υλικών για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Και αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας συσκευασίας.

Στην UNIPAKHELLAS, είμαστε διαρκώς αφοσιωμένοι στο να διευρύνουμε τα όρια της καινοτομίας στη συσκευασία. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία λύσεων που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η διακεκριμένη λύση συσκευασίας αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στις συνεχείς προσπάθειές μας για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Δίνοντας έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση και την ανακυκλωσιμότητα, στοχεύουμε να θέσουμε ένα νέο πρότυπο στον κλάδο, επισημαίνοντας τη σημασία των βιώσιμων πρακτικών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Συσκευασίας για αυτή την τιμητική διάκριση, καθώς και τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας για την αμέριστη υποστήριξή τους. Μαζί θα συνεχίσουμε να προωθούμε θετικές αλλαγές στον κλάδο της συσκευασίας και να εργαζόμαστε για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.