Η UNIPAKHELLAS Παρουσιάζει τη Rhinopak: Την Νέα Ενισχυμένη Δομή Χαρτονιού

UNIPAKHELLAS Introduces Rhinopak: The New Enhanced Board Structure

 

Όταν πρόκειται για την αποστολή πολύτιμων ή εύθραυστων προϊόντων, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε συσκευασίες που μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες της μεταφοράς. Γι’ αυτό η UNIPAKHELLAS παρουσιάζει τηRhinopak, μια νέα ενισχυμένη δομή βαρέως τύπου κυματοειδούς συσκευασίας, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει βέλτιστη προστασία στα αντικείμενα κατά τη μεταφορά, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Τι κάνει λοιπόν τη Rhinopak την ιδανική επιλογή για αντικείμενα που απαιτούν επιπλέον προστασία;

Αντοχή και Ανθεκτικότητα

Η Rhinopak κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας πιο παχιά και πιο ισχυρά επίπεδα και κυματοειδή χαρτιά τα οποία συνδυαζόμενα μπορούν να φτάσουν έως 12mm και 1.800 gr/m2, επιτυγχάνοντας έως 30KN/m ECT. Η βελτιωμένη δομή που αποτελείται από υψηλού βάρους επίπεδα πρωτογενή χαρτιά kraft και κυματοειδή χαρτιά τύπου Semichemical δημιουργώντας 5φυλλα ή και 7φυλλα χαρτόνια, επιτρέπει στη συσκευασία να αντέχει σε υψηλές δυνάμεις συμπίεσης, αποτρέποντας τη σύνθλιψη ή τη φθορά αντικειμένων κατά τη μεταφορά.

Ευελιξία Παντού

Τα κιβώτια Rhinopak είναι ισχυρά αλλά και εύκολα στην αναδίπλωση. Μπορούν να κατασκευασθούν ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας προσφέροντας το ιδανικό επίπεδο προστασίας που απαιτείται. Η Unipakhellas μπορεί να διαθέσει διαφορετικά προφίλ κύμματος, A, B,C, E και T Flute, ώστε συνδυαζόμενα να δημιουργούν τα συμπαγή χαρτόνια της Rhinopak τα οποία ποικίλουν από:CBA, CCA, BCA, CT, BT, TB και άλλα.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τη Rhinopak