Η UNIPAKHELLAS στις Ημέρες Καριέρας 2023: Μια Είσοδος για Συναρπαστικές Ευκαιρίες Καριέρας

Unipakhellas at Kariera 2023 Career Days

Στη σημερινή δυναμική αγορά εργασίας, η εύρεση της κατάλληλης ευκαιρίας απασχόλησης μπορεί να αποτελέσει ένα δύσκολο έργο. Οι εκθέσεις για επαγγελματικά θέματα και θέματα εργασίας, ωστόσο, χρησιμεύουν ως πολύτιμα μέσα όπου εργοδότες και άτομα που αναζητούν εργασία συναντιούνται για να διερευνήσουν τις δυνατότητες αυτές. Ως καταξιωμένος παίκτης της ελληνικής βιομηχανίας συσκευασίας, η UNIPAKHELLAS έκανε πρόσφατα ένα βήμα μπροστά για να έρθει σε άμεση επαφή με κορυφαία ταλέντα και συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2023 στην Αθήνα που διοργανώθηκε από την εταιρεία Kariera από τις 21 έως τις 22 Οκτωβρίου. Το βήμα αυτό έρχεται να δώσει έμφαση στη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές καριέρας στην ελληνική αγορά.

 

Η έκθεση για επαγγελματικά θέματα και θέματα εργασίας παρείχε στην εταιρεία ένα εξαιρετικό μέσο για να παρουσιάσει την εργασιακή της κουλτούρα, τις βασικές της αξίες και τις ευκαιρίες απασχόλησης στα ενδιαφερόμενα ταλέντα.

 

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτής, η ομάδα αναζήτησης υποψηφίων του Ομίλου INDEVCO & της Unipakhellas ενθάρρυνε όλους όσους έψαχναν για εργασία καθώς και τους υποψηφίους να μοιραστούν τα βιογραφικά τους και τους παρουσίασε την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ανοιχτές θέσεις καριέρας της Unipakhellas. Από θέσεις βασικού και αρχάριου επιπέδου έως ρόλους που απαιτούν προηγμένη τεχνογνωσία, η Unipakhellas παρουσίασε την δέσμευσή της στη διαφορετικότητα και την ένταξη στις διάφορες πρακτικές προσλήψεών της.

 

Συνοψίζοντας, η συμμετοχή της Unipakhellas στην έκθεση για επαγγελματικά θέματα και θέματα εργασίας ήταν η απόδειξη της δικής μας δέσμευσης να έρθουμε σε επαφή με τα ταλέντα της χώρας. Προσκαλώντας τους υποψηφίους να μοιραστούν τα βιογραφικά τους, επισημαίνοντας ανοιχτές θέσεις, προωθώντας την ίδια ως έναν εξαιρετικό προορισμό για φιλόδοξα ταλέντα και υποσχόμενη συμμετοχή στη δίκαιη απασχόληση στο μέλλον, η εταιρεία έχει εδραιωθεί ως μια εταιρεία αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών ευκαιρειών σταδιοδρομίας και στην προώθηση ενός δυναμικού εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα.