ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ UNIPAKHELLAS

Το περιοδικό «Φρουτονέα» φιλοξενεί συνέντευξη του Operations Manager της UNIPAKHELLAS, κ. Άγγελου Μπογδάνου, στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2014 της μηνιαίας ελληνικής έκδοσης για τα οπωροκηπευτικά.

Ο κ. Άγγελος Μπογδάνος, Operations Manager της UNIPAKHELLAS, μιλά αναλυτικά στο περιοδικό «Φρουτονέα» – τεύχος Φεβρουαρίου 2014 – για τον ελληνικό κλάδο συσκευασίας από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού και για τον αντίκτυπο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην αγορά. Ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε επίσης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της UNIPAKHELLAS, καθώς και στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας για το 2014.

Η ελληνική έκδοση του περιοδικού διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA στην Ελλάδα. Κυκλοφόρησε επίσης και μια ειδική έκδοση του περιοδικού στην αγγλική γλώσσα η οποία διανεμήθηκε στην κορυφαία εμπορική έκθεση νωπών προϊόντων FRUIT LOGISTICA στο Βερολίνο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

ΆΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

OPERATIONS MANAGER ΤΗΣ UNIPAKHELLAS ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

UNIPAKHELLAS: ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Ο κ. Άγγελος Μπογδάνος, Operations Manager της UNIPAKHELLAS, μας κάνει μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας του, η οποία κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των ελληνικών εταιρειών συσκευασίας, και μας μιλά για τα προσεχή επιχειρηματικά της σχέδια.

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ INDEVCO;

Η INDEVCO είναι πολυεθνικός όμιλος εταιρειών που εξυπηρετεί πολυπολιτισμικές επιχειρήσεις και αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτει πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της συσκευασίας, περιλαμβάνει 60 εταιρείες και απασχολεί περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους. Η INDEVCO παρέχει ευρύτατη ποικιλία υπηρεσιών συσκευασίας σε πολυάριθμους τομείς: από τη γεωργία μέχρι τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, τη βιομηχανίας, τη φαρμακοβιομηχανία και τα είδη προσωπικής υγιεινής. Οι διάφορες εταιρείες του ομίλου χαίρουν ευρείας αναγνώρισης στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ UNIPAKHELLAS;

Η UNIPAKHELLAS ιδρύθηκε το 2010. Αρχικά διέθετε εγκαταστάσεις αποθήκευσης και μονάδες ανόρθωσης χαρτοκιβωτίων στην Κρήτη και την Πελοπόννησο. Το 2012 η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται και σήμερα πλέον διαθέτει μονάδες παραγωγής και μεταποίησης και στη Θεσσαλονίκη. Η UNIPAKHELLAS είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού και έχει σημαντική παρουσία στον κλάδο της γεωργίας. Εκτός από την εκτεταμένη ποικιλία λύσεων που παρέχει για τη συσκευασία αγροτικών προϊόντων, η εταιρεία εστιάζει επίσης στην παροχή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας για τους βιομηχανικούς κλάδους τροφίμων και ποτών.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ;

Η UNIPAKHELLAS παρέχει βιώσιμες λύσεις συσκευασίας οπωροκηπευτικών λαμβάνοντας πλήρως υπόψη όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Επιπλέον, χάρη στις τεχνικές εκτύπωσης και τελικής επεξεργασίας εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης που εφαρμόζει η εταιρεία μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σημαντικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο μάρκετινγκ. Ακόμη, η εταιρεία εγγυάται την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών, παρέχει τεχνική υποστήριξη και ανταγωνιστικό επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση, και παράλληλα είναι σε θέση να προτείνει ολοκληρωμένες εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ;

Καταρχάς, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πλέον αυστηρών σύγχρονων πρότυπα, παρέχουμε γραφικά υψηλών προδιαγραφών και, τέλος, χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και υπερσύγχρονα μηχανήματα σε όλο το φάσμα της αλυσίδας παραγωγής. Βασική αρχή της εταιρείας είναι η αφοσίωση στους πελάτες της και η παράδοση προϊόντων που εξυπηρετούν πλήρως τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και τις απαιτήσεις τους σε επίπεδο μάρκετινγκ. Η ειδοποιός διαφορά μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η τεχνογνωσία που διαθέτουμε στον κλάδο της γεωργίας και η ευελιξία μας, η οποία μας επιτρέπει να παραδίδουμε πάντα έγκαιρα τα προϊόντα μας. Με λίγα λόγια, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμη και στην πλέον ασφυκτική προθεσμία.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Προφανώς ο κλάδος της συσκευασίας έχει επηρεαστεί από την κρίση. Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο κλάδος μας έχει επηρεαστεί από πολλούς τομείς οι οποίοι έχουν πληγεί σοβαρά από την κρίση, σε επίπεδο παραγωγής, κατανάλωσης ή μεταφοράς προϊόντων, παρουσιάζεται για τις ελληνικές εξαγωγές μια νέα ευκαιρία που διανοίγει σημαντικές οικονομικές προοπτικές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014;

Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και επιμονή να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε, να ανοίγουμε νέες αγορές, να υλοποιούμε το επιχειρηματικό μας σχέδιο διείσδυσης στην αγορά και να αυξάνουμε το μερίδιό μας. Το βέβαιο είναι ότι εντός του 2014 θα ενισχυθεί σημαντικά η εικόνα της εταιρείας μας στην Ελλάδα, καθώς αποστολή μας είναι να συμβάλουμε στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ UNIPAKHELLAS

Η εταιρεία κατασκευής συσκευασιών από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού UNIPAKHELLAS παράγει ευρεία ποικιλία λύσεων συσκευασίας από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού για τον κλάδο της γεωργίας. Με εγκαταστάσεις στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, προμηθεύει την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά με υψηλής ποιότητας χαρτοτελάρα και μεγάλη ποικιλία ανακυκλώσιμων χαρτοκιβωτίων RSC.

Η UNIPAKHELLAS είναι μέλος της INDEVCO Paper Containers, μονάδας η οποία ανήκει στον όμιλο εταιρειών INDEVCO Group.

Leave A Comment