ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ INDEVCO PAPER CONTAINERS ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ REDBLUE 2013

Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ και τα διοικητικά στελέχη πωλήσεων της INDEVCO Paper Containers (IPC) συμμετείχαν στη Συνάντηση Μάρκετινγκ RedBlue για να ανταλλάξουν και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη δραστηριοποίηση των εταιρειών στις διάφορες αγορές.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Τμήμα Μάρκετινγκ της IPC οργάνωσε την ετήσια Συνάντηση Μάρκετινγκ RedBlue (RedBlue Marketing Meet-up – RMM) με αντικείμενο τη συζήτηση και τον καθορισμό των στόχων στρατηγικής και μάρκετινγκ για το 2014. Η διήμερη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2013 στο ορεινό θέρετρο InterContinental Mzaar στο Kfardebiane του Λιβάνου.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν κορυφαία στελέχη της διοίκησης όπως, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της IPC, Fayssal Frem, συμμετείχαν υπεύθυνοι μάρκετινγκ και πωλήσεων από τις εταιρείες UNIPAKUNIPAKNILEEASTERNPAK, και για πρώτη φορά από την UNIPAKHELLAS. Επί δύο ημέρες, οι συμμετέχοντες από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τον Λίβανο και τη Σαουδική Αραβία αντάλλαξαν εμπειρίες, παρακολούθησαν εργαστήρια και συνεργάστηκαν στενά για τη χάραξη ενιαίας στρατηγικής μάρκετινγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ INDEVCO PAPER CONTAINERS

Η INDEVCO Paper Containers, η οποία ανήκει στον όμιλο εταιρειών INDEVCO Group, ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι και διαθέτει τέσσερις μονάδες παραγωγής στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κλάδων της γεωργίας, των ποτών, των χημικών και πετροχημικών προϊόντων, των γαλακτοκομικών προϊόντων, των αναλώσιμων προϊόντων υγιεινής, της βιομηχανίας, των φαρμακευτικών προϊόντων, της μεταποίησης τροφίμων, και των απορρυπαντικών & σαπουνιών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η INDEVCO Paper Containers παρέχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών συσκευασίας όπως, μεταξύ άλλων, φλεξογραφία (προεκτύπωση και μετεκτύπωση), εκτύπωση offset και τεχνικές τελικής επεξεργασίας, από λαμινάρισμα μέχρι επίστρωση με βερνίκι.

Οι εταιρείες UNIPAKUNIPAKNILEUNIPAKHELLAS, Unipak Cyprus και EASTERNPAK είναι μέλη της INDEVCO Paper Containers.