ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ INDEVCO PAPER CONTAINERS ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Διοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι της INDEVCO ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες στον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών παρακολουθώντας τις παρεμβάσεις ομιλητών από τοπικές και διεθνείς εταιρείες στο διεθνές συνέδριο για τις βιώσιμες συσκευασίες. 

Η Mariella Jaeger, Marketing Manager της INDEVCO Paper Containers και επίκουρη καθηγήτρια του Lebanese American University, απευθύνει ομιλία στο πρώτο Εθνικό Συνέδριο για τις Βιώσιμες Συσκευασίες με θέμα τη βελτιστοποίηση της βιωσιμότητας του κύκλου ζωής του χαρτονιού. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το LibanPack (Κέντρο Συσκευασίας Λιβάνου), με την υποστήριξη του περιφερειακού γραφείου του Οργανισμού Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNIDO) στη Βηρυτό, και πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2011 στο κτίριο γραφείων «Adnan Kassar Edifice for Arab Economy».

Σχετικά με το Εθνικό Συνέδριο για τις Βιώσιμες Συσκευασίες

Σε ευθυγράμμιση με τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της οικολογίας, στο Εθνικό Συνέδριο για τις Βιώσιμες Συσκευασίες συζητήθηκε διεξοδικά η σημασία της υιοθέτησης φιλικών προς το περιβάλλον υλικών συσκευασίας προκειμένου να μπορέσει η λιβανέζικη βιομηχανία να παραμείνει ανταγωνιστική, να εισέλθει στις παγκόσμιες αγορές και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων.

 

Επιπλέον, ομιλητές από κορυφαίες διεθνείς και τοπικές εταιρείες ανέβηκαν στο βήμα για να παρουσιάσουν κάποιους από τους παράγοντες που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των εταιρειών τους κατά τη χρήση βιώσιμων συσκευασιών σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού τους. Άλλες ομιλίες είχαν ως θέμα τις παγκόσμιες τάσεις και τις ευκαιρίες στον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων συσκευασίας.

 

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Βιομηχανίας, Frej Sabounjian, συμμετείχαν υπουργοί και πρεσβευτές, εκπρόσωποι του βιομηχανικού κόσμου και οικονομικών ενώσεων, επιχειρηματίες και σχεδιαστικά γραφεία, ακαδημαϊκοί και υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών. Το συνέδριο οργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Λιβανέζων Βιομηχάνων (Association of Lebanese Industrialists – ALI) και το Συνδικάτο Ιδιοκτητών Βιομηχανιών Χάρτου και Συσκευασίας του Λιβάνου.

 

Το LibanPack (Κέντρο Συσκευασίας Λιβάνου) ιδρύθηκε το 2008 με την υποστήριξη της ALI, του Συνδικάτου Βιομηχανιών Συσκευασίας του Λιβάνου και του έργου MACLE του UNIDO, το οποίο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Ελβετίας. Το LibanPack, το οποίο είναι ένωση ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στηρίζει τους κλάδους τροφίμων και συσκευασίας του Λιβάνου προωθώντας τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ INDEVCO PAPER CONTAINERS

Η INDEVCO Paper Containers ανήκει στον όμιλο εταιρειών INDEVCO Group.

Leave A Comment