Η INDEVCO PAPER CONTAINERS ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2013 της FEFCO

Τα διοικητικά στελέχη της INDEVCO Paper Containers ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στη βιομηχανία κυματοειδούς χαρτονιού συμμετέχοντας στο τεχνικό σεμινάριο 2013 της FEFCO.


Τα Διοικητικά Στελέχη της INDEVCO Paper Containers (IPC) συμμετείχαν στο 17ο Τεχνικό Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Κυματοειδούς Χαρτονιού (FEFCO), το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 22 ως τις 24 Οκτωβρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Bella Center της Κοπεγχάγης, στη Δανία. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου σεμιναρίου, τα Διοικητικά Στελέχη της IPC είχαν συναντήσεις με άλλους εκπροσώπους του κλάδου κατασκευής κυματοειδούς χαρτονιού προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία, να δικτυωθούν και να συζητήσουν για τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Τα Διοικητικά Στελέχη της IPC συμμετείχαν σε συζητήσεις, συσκέψεις και παρουσιάσεις προκειμένου να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις μελλοντικές εξελίξεις, την τεχνολογία μηδενικών ελαττωμάτων, την απόδοση της παραγωγής και τη διαρκή βελτίωση με στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα Στελέχη της IPC επισκέφθηκαν επίσης τον εκθεσιακό χώρο για να δουν από κοντά τα τεχνολογικά επιτεύγματα και να αξιολογήσουν τις τάσεις της βιομηχανίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα ακόλουθα διοικητικά στελέχη της IPC:

  • Antoine Douaiher – Business Development Director
  • Marwan Diab – Area General Manager
  • Mariella Jaeger – IPC Marketing Department Manager
  • Dany Khoury – Continuous Improvement Unit Manager
  • Jean-Claude Barakat – Division Maintenance Manager

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2013 της FEFCO

Στη συζήτηση με θέμα «Το Εργοστάσιο Παραγωγής Κυματοειδούς Χαρτονιού το 2025», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Τεχνικού Σεμιναρίου που διοργάνωσε η FEFCO το 2013, συμμετείχαν 800 αγοραστές και προμηθευτές από τον κλάδο της Κυματοειδούς Συσκευασίας. Οι προμηθευτές του εν λόγω κλάδου παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των υλικών, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των προμηθειών και των υπηρεσιών.

Στο ενδιάμεσο των συζητήσεων και των συσκέψεων είχαν προγραμματιστεί παρουσιάσεις επτάλεπτης διάρκειας κατά τις οποίες οι προμηθευτές του κλάδου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες και τα επιτεύγματά τους στους τομείς της τεχνολογίας και των διαδικασιών παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FEFCO

Βασικό μέλημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Κυματοειδούς Χαρτονιού (FEFCO), η οποία αποτελεί σημαντικό κέντρο ενημέρωσης και εμπειρογνωμοσύνης για τον κλάδο της κυματοειδούς συσκευασίας, είναι η προώθηση των συσκευασιών από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού στη βιομηχανία σε συνδυασμό με την παροχή κατάλληλης πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και στήριξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ INDEVCO PAPER CONTAINERS

Η INDEVCO Paper Containers ανήκει στον όμιλο εταιρειών INDEVCO Group.

Leave A Comment