Η UNIPAKHELLAS ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ AGROTICA 2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΣ ΧΑΡΤΟΝΙ

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης AGROTICA 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, οι εκπρόσωποι της UNIPAKHELLAS είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά με υφιστάμενους αλλά και πιθανούς πελάτες της εταιρείας από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του περιπτέρου της UNIPAKHELLAS στην AGROTICA 2014, τα έπιπλα του οποίου ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από κυματοειδές χαρτόνι, προσέλκυσε την προσοχή των επισκεπτών. Η συγκεκριμένη ιδέα, την οποία ανέπτυξε και υλοποίησε η ομάδα μάρκετινγκ της INDEVCO Paper Containers, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη ύλη των κυματοειδών συσκευασιών, καθώς και την ευελιξία και τις δυνατότητες που παρουσιάζει σε επίπεδο καινοτομίας σχεδιασμού και χρήσεων. Η ομάδα μετέτρεψε μάλιστα χαρτοτελάρα σε τραπεζάκια έκθεσης προϊόντων και χαρτοκιβώτια σε καρέκλες.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, της μεγαλύτερης εκθεσιακής εκδήλωσης του κλάδου της αγροτικής οικονομίας, η UNIPAKHELLAS είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι για αγροτικά προϊόντα όπως, μεταξύ άλλων, χαρτοτελάρα αγροτικών προϊόντων και δοχεία χύδην μεταφοράς.

Ο κ. Άγγελος Μπογδάνος, Operations Manager της UNIPAKHELLAS, περιέγραψε την εκδήλωση ως επιτυχημένη και εποικοδομητική. «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες της έκθεσης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά με τους πελάτες μας και να κάνουμε νέες επαγγελματικές γνωριμίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ UNIPAKHELLAS

Η UNIPAKHELLAS, εταιρεία παραγωγής συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι παράγει ευρεία ποικιλία λύσεων συσκευασίας από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού για τον κλάδο της γεωργίας και της βιομηχανίας. Με εγκαταστάσεις στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, προμηθεύει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά με υψηλής ποιότητας χαρτοτελάρα και μεγάλη ποικιλία ανακυκλώσιμων βιομηχανικών χαρτοκιβωτίων RSC.

Η UNIPAKHELLAS είναι μέλος της INDEVCO Paper Containers, η οποία ανήκει στον όμιλο εταιρειών INDEVCO Group.

Leave A Comment