Η UNIPAKHELLAS ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ FRUIT LOGISTICA, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η UNIPAKHELLAS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΈΚΘΕΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 ως τις 6 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin, οι εκπρόσωποι της UNIPAKHELLAS παρουσίασαν σε επισκέπτες από την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο τις πλέον πρόσφατες λύσεις συσκευασίας που προτείνουν για τα αγροτικά προϊόντα. Εκτός από την παρουσίαση των καινοτόμων δομικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν τα χαρτοτελάρα της, η εταιρεία είχε επιπλέον την ευκαιρία να προβάλει τη δυναμική της στον τομέα της ανάπτυξης εξατομικευμένων λύσεων που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ UNIPAKHELLAS

Η εταιρεία κατασκευής συσκευασιών από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού UNIPAKHELLAS S.A. παράγει ευρύ φάσμα λύσεων συσκευασίας από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού για τους κλάδους της γεωργίας και της βιομηχανίας. Με εγκαταστάσεις στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία προμηθεύει, σε συνεργασία με τις αδελφές εταιρείες της, την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά με λύσεις συσκευασίας εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης, όπως χαρτοτελάρα αγροτικών προϊόντων, απλά χαρτοκιβώτια RSC, συσκευασίες ασκού (bag in box-ΒIB), προθήκες και σταντ προβολής, κ.λπ.
Η UNIPAKHELLAS είναι μέλος της INDEVCO Paper Containers, μονάδας η οποία ανήκει στον όμιλο εταιρειών INDEVCO Group.

Leave A Comment