Η IPC ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜEΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ECOPLUS

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει διαρκώς για ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον, η IPC ανέπτυξε ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία Ecoplus, βασικός άξονας του οποίου είναι τα ζητήματα βιωσιμότητας.

Το πρόγραμμα επιστεγάζει την προσήλωση της IPC και των συνδεδεμένων εταιρειών της στην ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία, θέτοντας ταυτόχρονα στόχους για την επίτευξη πρωτοβουλιών στον τομέα της βιωσιμότητας.

Μέσω του προγράμματος για τη βιωσιμότητα, η IPC επιδιώκει να ενσωματώσει στις επιχειρηματικές της πρακτικές κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές αξίες, καθώς και αξίες στον τομέα της ασφάλειας. Έμπνευση για αυτήν την πρωτοβουλία της IPC αποτελεί ο ιδρυτής του ομίλου, Georges N. Frem, ο οποίος είχε δηλώσει το εξής: «Ό,τι είναι καλό για την κοινότητα, είναι καλό για την εταιρεία. Ό,τι είναι καλό για την εταιρεία θα προσπαθούμε πάντοτε να το υλοποιούμε στην εντέλεια και με τρόπο που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των συνανθρώπων μας».

Η βασική στρατηγική του προγράμματος Ecoplus για την επόμενη τριετία εστιάζει στην ανάπτυξη και πλήρη εφαρμογή τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων πολιτικών της IPC.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ INDEVCO PAPER CONTAINERS

Η INDEVCO Paper Containers (IPC) ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο εταιρειών INDEVCO Group. Διαθέτει εταιρείες παραγωγής και μεταποίησης φύλλων συμπαγούς και κυματοειδούς χαρτονιού στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από την κατασκευή υλικών από κυματοειδές χαρτόνι, η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της μεταποίησης και της εκτύπωσης κάθε είδους συμπαγούς ή κυματοειδούς χαρτονιού με στόχο την παραγωγή ανθεκτικών συσκευασιών υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Leave A Comment