Η UNIPAKHELLAS North είναι Πλέον Πιστοποιημένη Σύμφωνα με τις Απαιτήσεις του FSC-COC®

Η UNIPAKHELLAS North είναι Πλέον Πιστοποιημένη Σύμφωνα με τις Απαιτήσεις του FSC-COC®

Καθώς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές λύσεις και να αγωνιζόμαστε για την αριστεία , η UNIPAKHELLAS North εξασφάλισε για πρώτη φορά την πιστοποίηση FSC-COC (Forest Stewardship Council Chain of Custody). Αυτή η παγκοσμίως αναγνωρισμένη διαπίστευση υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα, επιβεβαιώνοντας ότι τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά που επιλέγονται με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, διασφαλίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική ευθύνη και την οικονομική βιωσιμότητα.

Αποδεχόμενοι τον ρόλο μας ως διαχειριστές του περιβάλλοντος, υιοθετούμε με πλήρη ενθουσιασμό τις αρχές της κυκλικής οικονομίας στην επιχειρησιακή μας φιλοσοφία. Από τη μείωση των αποβλήτων μέχρι την αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη της επαναχρησιμοποίησης και της προμήθειας υλικών, είμαστε αφοσιωμένοι στη χάραξη μιας πορείας προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Για τους αξιότιμους συνεργάτες και πελάτες μας, η UNIPAKHELLAS North δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παρέχει τις πιο υπεύθυνες πρακτικές προμήθειας. Με κάθε αγορά, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν αποκτάτε απλώς λύσεις συσκευασίας, αλλά συνεισφέρετε σε έναν πιο πράσινο, πιο βιώσιμο κόσμο. Μαζί, ας προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι στη δέσμευσή μας για περιβαλλοντική διαχείριση