Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ UNIPAKHELLAS, FAYSSALFREM, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Home
  • Award
  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ UNIPAKHELLAS, FAYSSALFREM, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βράβευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της UNIPAKHELLAS κ. Fayssal Frem με το Μετάλλιο Τιμής για τις Φιλανθρωπικές του Δράσεις

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ UNIPAKHELLAS, FAYSSALFREM, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

April 2, 2024

Ο κ. Fayssal Frem, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UNIPAKHELLAS, τιμήθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν σημαντικά δημόσια πρόσωπα και περισσότεροι από 1.200 προσκεκλημένοι, ήταν αφιερωμένη στο πνεύμα της προσφοράς και της κοινωνικής στήριξης.

Ως χρυσός χορηγός της εκδήλωσης, η UNIPAKHELLAS, μέλος του ομίλου INDEVCO, συνεχίζει να αποδεικνύει την ακλόνητη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη παρευρισκόμενη στο πλευρό του κ. Frem για την υποστήριξη αυτού του ευγενικού σκοπού.

Με οικοδεσπότη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, η εκδήλωση αποτέλεσε μια υψηλού κύρους συγκέντρωση των τοπικών αρχών, υπουργών, μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, περιφεριαρχών, δημάρχων και άλλων διακεκριμένων προσκεκλημένων. Εν μέσω αυτού του εκλεκτού ακροατηρίου, ο κ.κ. Συμεών είχε την ευκαιρία να αναγνωρίσει την προσφορά του κ. Frem ανακηρύσσοντάς τον “Χρυσό Χορηγό” του 2023 καθώς και “Μεγάλο Ευεργέτη” της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος και να του απονείμει το διακεκριμένο μετάλλιο και την τιμητική επιστολή που συμβολίζει την ευγνωμοσύνη της εκκλησίας και της κοινότητας για την υποστήριξή του. Η αναγνώριση αυτή δεν αναδεικνύει μόνο την προσωπική δέσμευση του κ. Frem στην κοινωνία, αλλά υπογραμμίζει και τη φιλοσοφία του Ομίλου: “Ό,τι είναι καλό για την κοινωνία είναι καλό και για την εταιρεία”.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ.κ. Συμεών τόνισε ότι “όλο και περισσότεροι δωρητές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αγάπης της τοπικής Εκκλησίας, των συλλόγων και των φορέων”, προσθέτοντας ότι είμαστε “μια κοινωνία στην οποία δεν συνυπάρχουμε μόνο ως συγκάτοικοι στην ίδια πόλη, ή στο ίδιο χωριό, ή στην ίδια γειτονιά, αλλά ως αδελφοί εν Χριστώ”.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του, ο κ. Frem εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για την τιμή που του απονεμήθηκε και ευχαρίστησε τον κ.κ. Συμεών αναφέροντας: “Ο Σεβασμιώτατος είναι ένας γνήσιος άνθρωπος που δεν φείδεται προσπαθειών και κόπων για τη συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη της περιοχής της Φθιώτιδος, συνεργαζόμενος με όλες τις δομές της τοπικής κοινωνίας για να διασφαλίσει ότι όλοι μας εκπληρώνουμε την αποστολή μας ως χριστιανοί, να φροντίζουμε δηλαδή ο ένας τον άλλον και να γεμίζουμε τις ψυχές μας με τη χαρά της προσφοράς με αγάπη”.  Επαναλαμβάνοντας την ακλόνητη πεποίθησή του για τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία και επιβεβαιώνοντας τη συνεχή αφοσίωση του ομίλου στη στήριξη των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών του Σεβασμιωτάτου, ο κ. Frem δήλωσε: “Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας στο ταξίδι της κοινωνικής προσφοράς”.

Η αναγνώριση του κ. Frem αποτελεί έμπνευση για πολλά άτομα και οργανισμούς, επιβεβαιώνοντας τη ουσιαστική δύναμη της φιλανθρωπίας στην προώθηση θετικών αλλαγών στις τοπικές κοινωνίες. 

Για να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση και να διαβάσετε την ομιλία του κ. Frem, επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Metropolis Ftiotidos Event Coverage and Mr. Frem’s Speech