Ο ΟΜΙΛΟΣ INDEVCO ΣΤΗΝ INDEX14: ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ «ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ» ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Ο Όμιλος INDEVCO Group εκθέτει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας υγιεινής στο περίπτερο με αριθμό 4035 της έκθεσης INDEX14, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 ως τις 11 Απριλίου 2014 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Palexpo στην Γενεύη της Ελβετίας.Οι εταιρίες παραγωγής του Ομίλου INDEVCO κατασκευάζουν πρωτογενείς και δευτερεύουσες συσκευασίες για απορρίμματα υγιεινής.

Στην κορυφαία έκθεση μη υφασμένων υλικών, η εταιρεία United Plastic Products Company (UPPC), θα παρουσιάσει εύκαμπτα υλικά συσκευασίας, ενώ η INDEVCO Paper Containers θα παρουσιάσει συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι. Και οι 2 εταιρείες αποτελούν μέλη του Ομίλου INDEVCO Group.

 

ΕΥΚΑΜΠΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η UPPC αξιοποιεί τις στρατηγικές συμπράξεις και την άμεση γειτνίασή της με παραγωγούς ρητίνης PE χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή, παρέχοντας στους κατασκευαστές αναλώσιμων προϊόντων υγιεινής οικονομικώς αποδοτικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα συσκευασίας από πλαστικό. Με γραφεία εξαγωγών και εγκαταστάσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και αποθήκευσης σε όλο τον κόσμο, η UPPC εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας και Νότιας Αφρικής.

Η UPPC κατασκευάζει εξατομικευμένα υλικά περιτύλιξης από πολυαιθυλένιο (PE) καλύπτοντας πλήρως τις διαφορετικές απαιτήσεις συσκευασίας που έχουν οι βρεφικές πάνες, οι πάνες ακράτειας ενηλίκων, τα είδη γυναικείας υγιεινής και τα προϊόντα χάρτου οικιακής χρήσης. Παρέχει επίσης μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών σχεδιασμού και φλεξογραφικής εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης (HD) σε έως και 8 χρώματα.

ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η UPPC παράγει ανθεκτικές σακούλες τύπου wicket με εκτύπωση υψηλής ποιότητας για τη συσκευασία και εμπορική προώθηση ειδών όπως οι βρεφικές πάνες, οι πάνες ακράτειας ενηλίκων, τα είδη γυναικείας υγιεινής και τα ιατρικά υποσέντονα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, οι σακούλες πολυαιθυλενίου (PE) τύπου wicket διατίθενται με ή χωρίς χειρολαβές.

ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΥ

Τα υλικά περιτύλιξης ειδών χάρτου με εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας (HD) που παράγει η UPPC διαθέτουν τελική επεξεργασία γυαλιστερής υφής για προϊόντα χάρτου οικιακής χρήσης, όπως χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα γραφείου, χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες.

ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΓΙΑ ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ

Η COMPACT, αδελφή εταιρεία της UPPC, παράγει τυπωμένα πολυστρωματικά σακουλάκια από μεμβράνη PE τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά τα υγρά μαντιλάκια από το οξυγόνο και το φως και διατηρούν την υγρασία τους για περισσότερο χρόνο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΙΟΎ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΈΚΘΕΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η INDEVCO Paper Containers αποτελείται από 16 εταιρείες που βρίσκονται στην Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, τον Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία και παρουσία τους στην αγορά, οι μονάδες παραγωγής των εταιρειών που είναι μέλη της IPC παράγουν εξατομικευμένες λύσεις συσκευασίας από φύλλα συμπαγούς και κυματοειδούς χαρτονιού που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις του κλάδου παραγωγής προϊόντων υγιεινής.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ & ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Οι εταιρείες της INDEVCO Paper Containers εφαρμόζουν καινοτόμες τεχνικές σχεδιασμού και τελικής επεξεργασίας για την κατασκευή ελκυστικών επιτραπέζιων και επιδαπέδιων προθηκών και σταντ προβολής που μεγιστοποιούν την αναγνώριση της εμπορικής επωνυμίας, παρέχουν πρακτικές λύσεις για την προβολή των προϊόντων και διευκολύνουν τη λήψη αυθόρμητων αποφάσεων αγοράς. Οι προθήκες και τα σταντ προβολής μπορούν να κατασκευαστούν σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και σχεδίων για την αποτελεσματικότερη προώθηση και διαφοροποίηση των προϊόντων σε καταστήματα λιανικής πώλησης και σουπερμάρκετ.

ΚΟΥΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Τα κουτιά εμπορικής προώθησης που κατασκευάζουν οι μονάδες παραγωγής της INDEVCO Paper Containers προσφέρουν στους παραγωγούς προϊόντων υγιεινής μια ιδιαίτερα εύχρηστη και πλήρως ανακυκλώσιμη λύση συσκευασίας. Η ομάδα σχεδιασμού αναπτύσσει καινοτόμα σχέδια και προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης και τελικής επεξεργασίας που κάνουν τα προϊόντα να ξεχωρίζουν στο ράφι, αυξάνοντας την ελκυστικότητά τους για τους καταναλωτές.

ΑΠΛΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (RSC)

Τα απλά χαρτοκιβώτια, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και προστασία των περισσότερων καταναλωτικών προϊόντων, είναι κατάλληλα για γραμμές αυτόματης παραγωγής. Αυτά τα ανθεκτικά χαρτοκιβώτια που χρησιμοποιούνται σε όλα τα στάδια της αλυσίδας εφοδιασμού παρέχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα χάρη στο ελαφρύ υλικό μεγάλης αντοχής από το οποίο κατασκευάζονται.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΈΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΡΑΦΙ (SRP)

Η INDEVCO Paper Containers παράγει έτοιμες για τοποθέτηση στο ράφι συσκευασίες (Shelf-Ready Packaging – SRP) για καταστήματα λιανικής πώλησης. Αυτά τα ελκυστικά κουτιά προβολής μειώνουν τον χρόνο ανεφοδιασμού των ραφιών και βελτιστοποιούν τη διαχείριση χώρου στο ράφι.

Ο ΌΜΙΛΟΣ INDEVCO ΣΤΗΝ INDEX14

Στο περίπτερο με τον αριθμό 4035 της έκθεσης INDEX14, ο όμιλος εταιρειών INDEVCO Group θα παρουσιάσει ευρεία ποικιλία προϊόντων για τον κλάδο προϊόντων υγιεινής, με το γενικό σύνθημα «Εξυπηρετώντας κάθε στάδιο & κάθε ηλικία». Στην κορυφαία έκθεση για την αγορά μη υφασμένων υλικών INDEX14, η οποία διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια, ο όμιλος εταιρειών INDEVCO Group, εκτός από μηχανήματα και εξαρτήματα, θα παρουσιάσει επίσης πρώτες ύλες, κυματοειδή και εύκαμπτα υλικά συσκευασίας και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ UPPC & INDEVCO PAPER CONTAINERS

Η United Plastic Products Company κατασκευάζει μεμβράνες πολυαιθυλενίου για διάφορες εφαρμογές της βιομηχανίας ειδών χάρτου και υγιεινήςόπως φύλλα οπίσθιας κάλυψης (backsheets) και σακούλες τύπου wicket. Η UPPC παράγει επίσης τη μεμβράνη FFS (Form-Fill-Seal), μια συρρικνούμενη μεμβράνη περιτυλίγματος και συρρικνούμενες σακούλες συσκευασίας για τη βιομηχανία και τον κλάδο των χημικών και πετροχημικών προϊόντων, καθώς και μια λαμιναρισμένη ή συνεξωθημένη μεμβράνη για τον κλάδο των απορρυπαντικών σε σκόνη.

Για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των κλάδων της γεωργίας, των ποτών, των χημικών και πετροχημικών προϊόντων, των γαλακτοκομικών προϊόντων, των αναλώσιμων προϊόντων υγιεινής, της βιομηχανίας, των φαρμακευτικών προϊόντων, της μεταποίησης τροφίμων, και των απορρυπαντικών & σαπουνιών, οι εταιρείες της INDEVCO Paper Containers παρέχουν επίσης, εκτός από την κατασκευή συσκευασιών από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού, μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών συσκευασίας όπως, μεταξύ άλλων, φλεξογραφία (προεκτύπωση και μετεκτύπωση), εκτύπωση όφσετ και τεχνικές τελικής επεξεργασίας, από λαμινάρισμα μέχρι επίστρωση με βερνίκι.

Leave A Comment