Η IPC ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ

IPC-Launches-PULP

PULP Organic Living: η φιλική προς το περιβάλλον σειρά προϊόντων λιανικής

Η ποικιλία χρήσεων των φύλλων κυματοειδούς χαρτονιού διευρύνεται συνεχώς: ο σχεδιασμός προϊόντων από υλικά με βάση το χαρτί αποτελεί αναμφισβήτητα μια ραγδαίως ανερχόμενη τάση παγκοσμίως. Τον Δεκέμβριο του 2015, η Indevco Paper Containers παρουσίασε την PULP Organic Living, μια σειρά ειδών επίπλωσης και διακόσμησης μοντέρνας σχεδίασης, με βασική φιλοσοφία τον σχεδιασμό φιλικών προς το περιβάλλον και λειτουργικών προϊόντων.

Η σειρά κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο εμπορικό κέντρο ABC Mall της Βηρυτού με την παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης συλλογής της. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να συναρμολογήσουν και να διακοσμήσουν στολίδια από την πρώτη συλλογή της PULP και, όπως αποδείχθηκε από την επιτυχία της εκδήλωσης, το κοινό ενθουσιάστηκε με τις μοναδικές ιδέες της PULP, οι οποίες είναι ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον και υψηλής αισθητικής. Αυτή η τόσο θερμή υποδοχή άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση της PULP, καθώς αυξήθηκαν τα σημεία πώλησής της στη χώρα (The Bayrut Express, Nature, εστιατόριο Clay, τέσσερα υποκαταστήματα της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Antoine και Home Factory). Επιπλέον, η PULP προσέλκυσε την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και προβλήθηκε σε αρκετές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ουσιαστικά, στα προϊόντα της PULP αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο η αφοσίωση της IPC στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα η δέσμευσή της στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Όλα τα προϊόντα της PULP κατασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικά υλικά και υλικά με βάση το χαρτί, χωρίς να υπολείπονται καθόλου σε κομψότητα, μοντέρνο σχεδιασμό και στυλ. Σε αυτήν τη σίγουρη συνταγή επιτυχίας προστίθεται επίσης το γεγονός ότι τα προϊόντα της PULP είναι οικονομικώς προσιτά. Έτσι, όσοι αγαπούν το ωραίο ντιζάιν αλλά έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες μπορούν πλέον να αγοράζουν προϊόντα υψηλής αισθητικής σε πολύ λογικές τιμές, ώστε να ανανεώνουν διαρκώς τη διακόσμηση του σπιτιού τους χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά. Άλλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι τα προϊόντα της PULP είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Κατασκευάζονται από κυματοειδές χαρτόνι δύο, τριών και ενίοτε περισσότερων φύλλων, που τους προσδίδει αντοχή παρόμοια με αυτή του ξύλου.  Έτσι, όσοι αγοράζουν προϊόντα της PULP μπορούν να τα χαίρονται για πολλά χρόνια εφόσον τα μεταχειρίζονται με φροντίδα και τα φυλάσσουν σε κατάλληλο περιβάλλον.

Πολύ μεγάλη σημασία έχει η πράσινη φιλοσοφία της PULP. Έτσι, ένα ποσό από τα κέρδη των προϊόντων της σειράς θα διατίθεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε έργα αναδάσωσης. Η πρωτοβουλία αυτή θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γης και θα υλοποιείται σε συνεργασία με πανεπιστήμια του Λιβάνου. Σε συνεργασία με καθηγητές τμημάτων αγροτικής παραγωγής και περιβαλλοντολόγους, η PULP θα καλεί τη συγκεκριμένη ημέρα εθελοντές να στελεχώσουν την ομάδα της. Το δέκα τοις εκατό των εσόδων της PULP θα διατίθεται για δεντροφύτευση σε περιοχή του Λιβάνου η οποία θα επιλέγεται από τα μέλη της ομάδας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανά τον κόσμο, η PULP διαθέτει πλέον τα προϊόντα της και ηλεκτρονικά (pulpliving.com).

Leave A Comment