Ημέρα Αιμοδοσίας της UNIPAKHELLAS: Προάγοντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Ευημερία των Εργαζομένων

  • Home
  • Corporate Social Responsibility
  • Ημέρα Αιμοδοσίας της UNIPAKHELLAS: Προάγοντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Ευημερία των Εργαζομένων
UNIPAKHELLAS' Blood Donation Day: Championing Corporate Social Responsibility and Employee Wellbeing

Στις 22 Απριλίου 2024, η UNIPAKHELLAS διοργάνωσε Ημέρα Αιμοδοσίας, ενθαρρύνοντας όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη ζωτικής σημασίας δράση. Η δράση αυτή και η εταιρεία όχι μόνο επέτρεψαν στο προσωπικό να δώσει αίμα, αλλά παρείχαν επίσης την ευκαιρία να εγγραφούν ως δυνητικοί δότες μυελού των οστών. Οι μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμεύσουν ως ένας κρίσιμος πόρος (μια τράπεζα αίματος), για τους υπαλλήλους της UNIPAKHELLAS και τις οικογένειές τους, διασφαλίζοντας ότι το αίμα που έχει συλλεχθεί θα είναι άμεσα διαθέσιμο κατά τη διάρκεια έκτακτων περιστατικών.

Η αιμοδοσία ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, με σχεδόν 60 μονάδες αίματος να δωρίζονται. Κάθε μονάδα καταγράφηκε με προσοχή και αποθηκεύτηκε με ασφάλεια σε συνεργασία με τους ιατρικούς επαγγελματίες από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει την αφοσίωση της UNIPAKHELLAS στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR). Με τη διοργάνωση της αιμοδοσίας, η εταιρεία όχι μόνο συνεισέφερε σημαντικά στην κοινωνία, αλλά και ενδυνάμωσε τους εργαζομένους της να κάνουν την διαφορά στις ζωές των άλλων.

Επιπλέον, η ημέρα αιμοδοσίας αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της UNIPAKHELLAS για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων της. Με τη διευκόλυνση τέτοιων εκδηλώσεων, η εταιρεία προωθεί την κουλτούρα της ευαισθητοποίησης του προσωπικού της σε θέματα υγείας. Οι πρωτοβουλίες αυτές διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι εκτιμώνται και υποστηρίζονται, ενισχύοντας τη συνολική ευημερία και την ικανοποίηση μέσω της εργασίας τους.

Εν κατακλείδι, η Ημέρα Αιμοδοσίας της UNIPAKHELLAS στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωση της εταιρείας στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της καθώς και την ευημερία της ευρύτερης κοινωνίας.