Η εταιρεία UNIPAKHELLAS παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες στο Φεστιβάλ Εργασίας της Skywalker

UNIPAKHELLAS Delivers Exceptional Job Opportunities at Skywalker Job Festival

UNIPAKHELLAS Delivers Exceptional Job Opportunities at Skywalker Job Festival

 

Η UNIPAKHELLAS συμμετείχε με υπερηφάνια στο πολυαναμενόμενο Skywalker Job Festival που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή μας να εμπλακούμε ενεργά με κορυφαία ταλέντα στην ελληνική αγορά εργασίας.

Αναγνωρίζοντας τις μοναδικές δυνατότητες των εκθέσεων εργασίας προς διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ εργοδοτών και ατόμων που αναζητούν εργασία, η UNIPAKHELLAS ενστερνίστηκε  την εκδήλωση ως πλατφόρμα για να συμμετάσχει σε συνομιλίες με τους συμμετέχοντες. Αναπτύσσοντας προσωπικές σχέσεις, θέσαμε ως στόχο την κατανόηση των επαγγελματικών τους φιλοδοξιών, προβάλλοντας παράλληλα τις βασικές μας αξίες και την εργασιακή μας κουλτούρα.

Στην εκδήλωση, οι επικεφαλείς του τμήματος προσλήψεων του Ομίλου INDEVCO Group & της εταιρείας UNIPAK HELLAS ενθάρρυναν τα άτομα που αναζητούν εργασία και τους υποψηφίους να υποβάλλουν το βιογραφικό τους, παρέχοντας αποκλειστική πρόσβαση στις διάφορες ευκαιρίες που διατίθενται μέσω της πύλης σταδιοδρομίας μας. Από θέσεις κατώτερου επιπέδου έως ρόλους που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία, συνεχίσαμε να επιδεικνύουμε την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμμετοχής στις πρακτικές πρόσληψης.

Η παρουσία μας στο Skywalker Job Festival υπογράμμισε την ακλόνητη δέσμευσή μας να έρθουμε σε επαφή με τα πιο λαμπρά ταλέντα στην Ελλάδα. Προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας και συμμετέχοντας ενεργά στη διοργάνωση, συνεχίζουμε να ανοίγουμε το δρόμο για ένα μέλλον όπου εξαιρετικά ταλέντα θα βρουν το σπίτι τους στη UNIPAKHELLAS.

Η UNIPAKHELLAS εγγυάται τη δέσμευσή της για μελλοντική αφοσίωσή της ως προς την έκθεση εργασίας. Αυτή η υπόσχεση αντανακλά την προληπτική μας προσέγγιση για διαρκή αναζήτηση εξεχόντων ταλέντων και την διατήρηση μιας αξιοσημείωτης θέσης στην ελληνική αγορά εργασίας.